Zonnepanelen

Energie concept ontwikkeling

Van idee tot energie concept. Over innovatie wordt veel gezegd en gepraat. Maar uiteindelijk is alles samen te vatten in één woord: DOEN…. maar dan wel in de juiste stappen. E-nnovatie heeft hiervoor een methodiek ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring als pionier in de energie besparing en duurzame energie opwekking.

Het professioneel begeleiden van een nieuw idee van fase naar fase is van cruciaal belang. Vaak is de eigenaar van het energie idee niet de juiste persoon om het energie idee operationeel te maken.

Energie Consultancy

Energiebesparing is een interessante manier voor organisaties om een duurzame bedrijfsvoering te bereiken. Een lager energieverbruik levert direct CO2-reductie op en leidt ook tot structurele kostenbesparingen. Ook uw organisatie kan ervoor kiezen om de volgende stap te maken in energiebesparing en CO2-reductie. Met energie consultancy voor bedrijven is dit mogelijk. Uw energieverbruik en uw doelstellingen op het gebied van energie en duurzaamheid vormen het uitgangspunt van energie consultancy voor bedrijven.

Op basis daarvan helpt E-nnovatie uw organisatie om maatregelen te nemen die leiden tot een structureel lager energieverbruik en CO2-reductie. Een combinatie van technische maatregelen in bedrijfsgebouwen en beïnvloeding van het gedrag van de mensen die in deze panden werken, heeft al bij veel organisaties geleid tot grote besparingen.

Offerte aanvragen

  Uw bedrijfsnaam

  Naam contactpersoon

  Waar kunnen we de offerte naartoe sturen?

  Waarop kunnen we u bereiken?

  Omschrijf uw situatie

  Energy service concept

  E-nnovatie is een onderneming die er in slaagt haar klanten een oplossing te bieden om op een duurzame manier hun energieverbruik te reduceren en/of hun energie duurzaam op te wekken zonder aan de kwaliteit van andere sleutel parameters ( zoals productie snelheid, kwaliteit en comfort) te komen. E-nnovatie garandeert een besparing.

  E-nnovatie werkt volgens het volgende principe Design – Build – Finance – Maintain – Operate (DBFMO) of een gedeelte van DBFMO. Hiermee nemen de volgende barrières weg voor zijn klanten weg: Er is geen budget, er is onvoldoende kennis in huis, er is geen tijd, de return on investment wordt als onrealistisch beschouwt en de terug verdientijd is te lang. Op grond van benchmark modellen en een detail audit bij de klant kunnen wij de klant aantonen welke besparingen wij kunnen garanderen, welke investering vereist is en op hoeveel jaar hij terug verdiend is. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen ga dan naar onze contact pagina.

  Projectmanagement

  Het succes van een project staat of valt met het vermogen om alle betrokkenen te inspireren en te motiveren. En daar ligt nu de kracht van E-nnovatie. Bovendien weten wij als geen ander dat elke organisatie beschikt over een eigen uniek karakter en een eigen cultuur.

  Met zijn eigen unieke eisen, wensen én ambities. Project Management, dienstverlening en advisering zijn dan ook een van de kernactiviteiten van E-nnovatie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Fill out this field
  Fill out this field
  Geef een geldig e-mailadres op.

  Menu