LED TL

Dankzij onze goede en langdurige samenwerking met de fabrikant hebben wij
in de afgelopen jaren een enorm groot assortiment opgebouwd met diverse
uitvoeringen en maatvoeringen in LED tl’s.

Zo hebben we LED tl’s in de kleuren 3000K, 4000K, 5000K, 5500K en 6500K. De maatvoering van onze standaard LED tl’s zijn 60 cm, 90 cm, 120 cm en 150 cm lang.

Indien de stralingshoek van een LED tl aangepast moet worden kunnen wij met één beweging, dankzij verstelbare voetjes, de stralingshoek ter plaatse aanpassen. Is de stralingshoek van de LED tl te beperkt, dan pakken we een LED tl met een hoek van wel 220 graden. Helemaal uniek zijn we met onze 2-zijdige LED tl.

Een LED tl voor Noodverlichting is ook geen enkel probleem om te leveren. En dan dat bekende probleem dat men de LED’s niet wilt zien, maar juist een
gelijke uitstraling als de huidige fluoresentie buis. Ook dat is geen probleem bij onze LED tl’s. Dankzij de behuizing welke gemaakt is van geëxtrudeerd aluminium incl. polycarbonaat opalen afscherming hebben we een mooie egale lichtbron.

Meer informatie

Mocht u naar iets speciaals opzoek zijn en/of wilt u graag een afspraak maken om te kijken wat wij ook voor u kunnen betekenen, laat dan een bericht achter en wij nemen snel contact met u op.

Offerte aanvragen

  Uw bedrijfsnaam

  Naam contactpersoon

  Waar kunnen we de offerte naartoe sturen?

  Waarop kunnen we u bereiken?

  Omschrijf uw situatie

  LED TL mogelijkheden

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Fill out this field
  Fill out this field
  Geef een geldig e-mailadres op.

  Menu